Otteluennakko 23.8. FC LaPa - KJP
Miehet EdustusJulkaistu: 22.08.2024 13.53

Otteluennakko 23.8. FC LaPa - KJP

Otteluennakko 23.8. FC LaPa – KJP 18:30 | Harapainen N, Lappeenranta

Perjantai ja pelipäivä tarkoittaa sitä, että KJP:n jätkät hyppäävät Siparin bussin kyytiin ja suuntaavat FC LaPa:n kestittäväksi Harapaisten nurmelle.

Joukkueen esitykset ovat vaihdelleet, mutta kokonaisuutena suunta on ollut hyvä. PeKa näytti viime pelissä miten maaleja tehdään ottaessaan 4-1 voiton. Sitä ennen taas KJP pääsi kaunistelemaan tilastoja 9-2 voitolla IPS:stä.

Pääkäskijä Kuntonen, 6 peliä jäljellä, onko tavoitteet tuloksessa vai jossain muualla?

– Mitenköhän tämän sanoisi. Tavoite syyskierroksella oli saada pisteitä enemmän kuin kevätkierroksella, eli meidän pitää voittaa joukkueita, joille hävittiin. Kuusi peliä siis jäljellä ja idea on niissä hyökätä aggressiivisesti. Tässä syyskauden tavoitteet.

Mitä odotat huomiselta peliltä?

– LaPa:lla on pari vaarallista pelaajaa, jotka rokottivat meitä viime pelissä. LaPa:lle tämä ottelu on viimeisiä oljenkorsia pysyä sarjassa, joten tulevat varmasti lujaa päälle. Meidän pitää olla parempia ja hoitaa homma niin sanotusti rutiinilla, vaikka meillä rutiinin tekeminen on vielä työn alla.

Kentällä nähdään varmasti tiukkoja tilanteita ja kovaa taistelua, kun molemmat joukkueet haluavat napata tärkeät pisteet. KJP:n menestys vaatii nyt täydellistä keskittymistä ja rohkeaa peliä.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20