Otteluennakko 25.7. KJP - Kultsu FC
Miehet EdustusJulkaistu: 25.07.2024 18.14

Otteluennakko 25.7. KJP - Kultsu FC

Otteluennakko: 26.7. KJP – Kultsu FC 18:30 | Keskuskenttä N

Kouvolassa kajahtaa perjantaina, kun punamusta Koutsenon Kultsu parkkeeraa bussin keskuskentälle.

Kotijoukkue KJP lähtee hakemaan paluuta voittojen tielle HaPK:ia vastaan kärsityn 4–0 selkäsaunan jälkeen. Hampaankolosta löytyy myös Kultsua vastaan, kun kauden avauspelissä Joutsenon pojat latoi KJP:lle tylyt 6–1 lukemat. Joukkue on kasvanut alkukaudesta ja nyt on odotettavissa huomattavasti tiukempi vääntö.

Olemme ennakoihin ottaneet aina joukkueen jäseniltä kommentteja. Kysytään tällä kertaa joukkueenjohtaja Osku Muuroselta. Osku toppuutteli heti, ettei omalla futistietämyksellä mitään kommentteja anneta, niin kysytään sitten, miltä jojon vastuullinen rooli on tuntunut?

– Mukavaa ja monipuolista hommaa, jossa pääsee tapaamaan uusia ihmisiä ja auttamaan jätkiä päivittäisessä tekemisessä. Olen tykännyt!

Mikä on parasta?

– Kun omat kokemukset joukkuelajeista ovat Kuusankosken Kuupan mikropojista koripallon puolelta niin on hienoa nähdä, miten joukkue toimii ja olla osana viemässä toimintaa eteenpäin.

Mieleistä siis on, mutta onko hommassa myös huonoja puolia?

– Aikaa tämä vie paljon ja siitä tulee sanomista kyllä. Poika on onneksi futismiehiä ja kiertää mukana niin koti- kuin vieraspelit. Joten toimii yhteisenä harrastuksena. Vaimolle täytyy antaa kiitokset, että on ymmärtänyt, tai jos ei aina ymmärtänyt niin sormus on ainakin sormessa pysynyt.

KJP - Kultsu FC perjantaina keskuskentällä klo 18:30.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20