Tule mukaan rakentamaan unelmien jalkapalloseuraa!
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 05.06.2023 08.52

Tule mukaan rakentamaan unelmien jalkapalloseuraa!

Kouvolan jalkapallo ry syntyi kun Kouvolalaiset jalkapalloseurat Korian Ponsi, Kumu JT, MYPA Juniorit, Sudet ja Valkealan Kajo yhdistivät kaiken junioritoimintansa (6–18-vuotiaat) Kouvolan Jalkapallon (KJP) alle 1.11.2020 alkaen. KJP:llä on myös naisten ja miesten edustusjoukkueet, jotka pelaavat Kolmosessa. KJP:tä on rakennettu kohta 3 vuotta ja olemme kasvaneet jo yli 850 pelaajan seuraksi.

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusien tehtävien pariin, etsimme nyt uutta toiminnanjohtajaa rakentamaan ja johtamaan KJP:n toimintaa ja kehittymistä kohti unelmien jalkapalloseuraa. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Seurassa on pelaajia pikkujunnuista aikuisiin edustusjoukkueisiin saakka, jotka harrastavat ja kilpailevat lajissa monella tasolla.

Tulevalta toiminnanjohtajaltamme odotamme kykyä talouden seurantaan, intohimoa jalkapalloseuran kehitystyöhön, halua kehittää itseään sekä kykyä johtaa seuran toimintaa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä suunnitelmallista työotetta.

Hae paikkaa vapaamuotoisella hakemuksella viimeistään 31.7.2023. Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hakemukset lähetetään osoitteeseen rekry@kouvolanjalkapallo.fi

Lisätietoja: KJP Puheenjohtaja Sampo Suojala sampo.suojala@kouvolanjalkapallo.fi P. 0505235517 tai Toiminnanjohtaja Minna Salmi minna.salmi@kouvolanjalkapallo.fi P. 0504330077 (lomalla 3.6-3.7.2023)